onsdag 30. september 2009

Høstferie og motorsykkel kort!

Yihaaaaa, to dager ekstra med fri og masse tid til å lage kort *jippi* Eneste skjæret i sjøen nå er at kameraet mitt er ødelagt. Leverte det til reperasjon i går, og håper de finner ut av det. Så enn så lenge får jeg bruke scanneren, så i noen dager vil det bare komme fremsider her *sukk* Men gudskjelov har jeg noen ferdig redigerte kort også, så her kommer ett motorsykkelkort kort jeg fikk bestilling på:

Foran:

Har prøvd meg på grid-teknikk, med heller vekslende hell *fnis* Stempler fra NSS og "skrue-brads" fra Panduro. Bokstavene er fra MM og arket er jeg ikke sikker på hvor er fra.

Innsidene:


Baksiden:

Med mitt personlige stempel som vanlig :)

Og så må jeg jo fortelle noe spennende!! Var på butikken her i går, og ble spurt om jeg kunne tenke meg å selge kortene mine der *jippi* Tenkte ikke veldig lenge før jeg sa ja :) Og det er nå dere blogg venner kommer inn i bildet! Er det for mye å ta 65 kr for ett kort? Av familie og venner tar jeg 50 kr, men jeg vil jo gjerne ha litt igjen for tiden det tar å lage ett kort også da. Og alle kortene kommer til å bli pyntet på alle 4 sidene. Jeg leverer ikke kort som jeg ikke synes er ferdig altså :)

søndag 27. september 2009

Julekort fra Borgeskogen treffet...

... i ikke helt vanlig Nina-stil, men jeg ble veldig fornøyd *rødmer*

Forsiden:

Fjorårets ark fra 3ndy, bilde fra nettet, roseknopper fra Kort og Godt, bånd fra Scrappeloftet, MS punch, fjær fra Panduro og den store blå rosen fikk jeg av super snille Eva Gro, tusen takk :)

Innsidene:

Tekst fra Kreativ Hobby, charms fra Unik Hobby og roser fra Mulberry.

Baksiden:

Med mitt personlige julestempel fra Scrapmagasinet.

fredag 25. september 2009

Kort med skuff til min tante!

Dette ble laget på Borgeskogen treffet i august,og her har jeg brukt mitt nye stempel fra Sugar Nellie, Country Garden heter det. Jenta er jo bare sååå søt, selv om jeg har herjet litt med trykket og klipt av henne bena *knis*

Her er kortet:

Ark fra Bazill og Melissa Frances, Spellbinders, knott fra Tim Holtz og roser og blader fra Mulberry.

Zoomet litt på skjønnheten:

Hun er malt med distress.

Innsidene:

Tekst fra Ett Trykk.

Oppi skuffen:

Her er det også tekst fra Ett Trykk, og når tante fikk kortet lå det deilig sjokolade oppi :)

Undersiden av kortet:


Fredag, og jeg skal bare kose meg med å bo! Og mitt nye scrapperom skal tas i bruk, gjett om jeg skal kose meg i helga :)
Ha en super fredag alle sammen!!

onsdag 23. september 2009

Vintag med hÃnglar..

... som jeg fikk bestilling på:

FyllehÃnglaren er malt med distress, tekst fra Kreativ Hobby, blomst fra Papirloftet og arket har jeg fått av super snille Maya.
Zoomet litt:


Ha en strålende onsdag :)

mandag 21. september 2009

Et lite hÃngelkort

Bursdagskort laget på bestilling, og se så søøøøt han er :)

Forsiden:


Zomet litt på en av mine nye favoritter:


Innsiden:


Baksiden:

søndag 20. september 2009

Tid for nye nytt kanskje?

De siste 14 dagene har jeg hverken lagt ut noe nytt eller vært noe særlig flink til å gå på blogg besøk. Har hendt mye i livet mitt, noe dårlig og mye bra :) Har vært i gjennom et forholdsvis smertefritt samlivsbrudd og holdt på med flytting, men nå begynner jeg å komme i orden! Så etter en laaaang pause er jeg klar for blogging igjen:) Har ikke fått orden på scrapperommet, det skal ordnes i løpet av uka. Men jeg har da litt på lur!!

Her er oppgave 5 i K-O-M:


Ingen innsider og baksider, de rakk jeg ikke ta bilde av før kortet fór i posten.

lørdag 5. september 2009

Friday Sketchers 68

Svigermor skulle ha et kort litt fort og gæli til ei som går av som pensjonist, og da passet denne ukas skisse fra Friday Sketchers ypperlig!

Framsiden:


Innsiden:


Baksiden:


Materialliste:
* Bazill
* Ark fra Fancy Pants
* Motiv fra Kreativ Hobby malt med distress
* Spellbinders
* Tekst fra Dymoen og Kreativ Hobby
* Roser og blader fra Mulberry
* Charms

Og speedwayen er vel overstått for i dag. Royne og "burkslaven" vant *hipp hurra* og det var kjempegøy å se på. Været holdt og influensaen er så godt som borte. Så da er jeg klar som et egg for mer spenning i morgen!!

fredag 4. september 2009

K-O-M 4 # Dyrisk

Jepp, på Kort-O-Mania på scrapping.no var oppgaven å lage et dyrisk kort. Ikke bare en liten charms, men med dyr i fokus! Og sånn ble mitt kort:



Rett og slett et hastekort, laget i siste liten og absolutt ikke ferdig. Ikke ble jeg fornøyd heller :( Ja, ja, sånn er det innimellom...

Influensaen er på vei tilbake, og i kveld skal jeg bare kose meg med papir og maling. Resten av helga går med til speedway, Royne skal kjøre både lørdag og søndag, så da skal jeg være en flink kjæreste og stå på sidelinjen og heie og bite negler *ler*

Ha en strålende fredag alle sammen!!

onsdag 2. september 2009

Jaktkort #2

Lange dager på jobb, influensa og en sliten kropp er tilstanden her for tiden, men da er jo den beste rekreasjonen å sette seg på hobbyrommet og lage noen kort. Dette er laget på bestilling til en fuglejeger:

Foran:


Innsidene:


Baksiden:


Materialliste:
* Bazill
* Ark fra Imaginisce
* Jeger fra kort og Godt
* Mulberry blader
* Knapper, charms, scrappers floss og Spellbinders
* Tekst fra Ett Trykk og Kreativ Hobby.